افزایش سایز فونت
کاهش سایز فونت
واضح کردن صفحه
واضح کردن صفحه
بازگشت به حالت اولیه

ویژگی های پادکست

ویژگی های پادکست چیست؟

پادکست را می توان یک وبلاگ صوتی دانست که می توان انواع موضوعات مختلف از آن را ایجاد کرد. اطلاعات و موضوعات آموزشی، هنری، تاریخی و … در قالب محتواهای صوتی برای دسترسی و استفاده ی راحت تر کاربران در این وبلاگ های صوتی یافت می شوند. به جرات می توان گفت گوش دادن به چند پادکست با یک موضوع خاص به اندازه ی مطالعه ی یک کتاب در آن حوزه می تواند برای کاربر اطلاعات در بر داشته باشد. همین سهولت کاربرد و انواع موضوعات کار شده، پادکست را به ابزاری محبوب بین کاربران تبدیل کرده است. در ادامه با ویژگی های پادکست بیشتر آشنا خواهیم شد.

ویژگی های پادکست

برای استفاده از این وبلاگ های صوتی ابتدا باید یک اپ مناسب پادکست دانلود و روی سیستم خود نصب کنید، سپس در بخش تنظیمات آن نام و آدرس پادکست های مورد نظرتان را وارد کنید. این اپ پس از هر بار اتصال به اینترنت به آدرس ثبت شده می رود و فایل های مربوطه را دانلود می کند. تنظیماتی که انجام می دهید فقط در همین مرحله اول است و از این به بعد اپ خودش این کار را بطور اتومات انجام می دهد.

تفاوت پادکست و رادیو

یکی از موارد تفاوت پادکست و رادیو این است که در رادیو مطالب آماده شده بطور کامل در اختیار مخاطب قرار می گیرد. در این بین احتمالا برنامه هایی هستند که مخاطب علاقه و نیازی به آنها ندارد. اما در پادکست می توان مطالبی که مورد نیاز است را انتخاب کرده و برای سایر موارد وقت صرف نکرد.

یکی از ویژگی های پادکست در مقایسه با رادیو اینترنتی در واقع می تواند امکان انتخاب برنامه های آن و امکان پخش آنها در ساعات مختلف دلخواه باشد.

برخلاف رادیو اینترنتی برای شنیدن برنامه های پادکست نیازی به اتصال به اینترنت نیست و حتی می توان بخش هایی از یک محتوای خاص را بارها و بارها تکرار کرد. دانلود محتوای آنها پس از هر بار اتصال به اینترنت بطور خودکار صورت می پذیرد و تنظیمات مربوط به این کار تنها در همان مراحل اولیه نصب اپ آن لازم است.

پادکست ابزاری برای پر کردن زمان های مرده

پادکست و زمان های مرده

از مهمترین ویژگی هایی که می توان به پادکست نسبت داد؛ امکان پر کردن زمان های خالی و مرده ای مثل زمان توقف در ترافیک، زمان پیاده روی و حتی زمان آشپزی و شستشوی ظروف است؛ چرا که براحتی می توان محتوای شنیداری آن را در این زمان ها استفاده کرد. اگر محتوای یاد شده در  حوزه های آموزشی و علمی باشد، این استفاده از زمان مرده به بهترین نحو ممکن صورت گرفته است. اما محتوای پـادکست ها فقط محدود به این موضوعات نمی شود؛ بلکه موضوعات مختلفی از قبیل داستانی، طنز، تاریخی و ورزشی نیز در آنها وجود دارد که برای هر سلیقه و نیازی تولید شده اند.

در اینجا بخوانید: رادیو اینترنتی چیست

امکان استفاده از این محتواهای صوتی در انواع سیستم های پخش وجود دارد و صرفا نیاز به کامپیوتر نیست. بعبارتی هر دستگاهی که بشود با آن موسیقی دیجیتال گوش کرد، برای پادکست هم قابل استفاده است.

این نکته را هم باید گفت که اپ های مختلفی برای این مورد وجود دارند که هر یک با دیگری تفاوت هایی دارد، اما در کل روال کاری همه یکی است. پس با نصب یکی از آنها می توانید به هر نوع پادکستی که مورد نظرتان است دسترسی پیدا کنید. ضمن اینکه موارد جدیدی که هر روز آماده می شوند نیز بطور خودکار پس از هر بار اتصال سیستم شما به اینترنت، محتواهای تولیدی جدید را به لیست اپ شما می افزاید.

منبع ویرگول siarco
یه پاسخ بگذارید

تنها دیدگاه‌های پارسی برای نمایش پذیرفته خواهند شد!